Onze service

Onze tuinmeubels verdienen de grootste zorg en u de beste service

Met de glimlach!

Bij Tuinmeubelen Van Den Heuvel bieden we liefst net dat ietsje meer service. Wij ontvangen u met de glimlach in onze showroom en bespeuren ook liefst bij u een glimlach na uw bezoek. Wil u gewoon even rondkijken in onze meubelzaak of heeft u graag een woordje uitleg bij ons assortiment tuinmeubels? De keuze is aan u, maar onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Met zorg aan huis geleverd

Grotere aankopen bezorgen wij met plezier bij u thuis. Hiervoor beschikken we over een eigen bezorg- en montageservice. We zijn dus niet afhankelijk van andere partners en kunnen daardoor flexibiliteit en snelle leveringen garanderen. We leveren trouwens niet alleen uw nieuwe tuinmeubels bij u af, we monteren ze ook meteen ter plekke. Zo bent u helemaal gerust dat ze volgens de regels van de kunst geïnstalleerd worden en blijft u niet met al het verpakkingsmateriaal zitten, want ook dat nemen we weer mee.

Vanaf 500 euro aankoopbedrag is de thuislevering en montage bovendien helemaal gratis in regio Antwerpen. Voor thuisleveringen elders in Vlaanderen rekenen we slechts minieme verplaatsingskosten aan die u zonder twijfel aangenaam zullen verrassen. Dat geldt bovendien voor aankopen in onze showroom, maar evengoed voor aankopen via onze web shop. 

Onderhoudstips of een reparatie nodig?

Onze service stopt niet na de verkoop. Wij blijven bereikbaar voor al uw vragen.

Heeft u bijvoorbeeld graag wat praktische tips om uw tuinmeubels correct te onderhouden zodat ze nog heel lang meegaan? Onze medewerkers delen graag hun expertise met u en kunnen u perfect over het onderhoud van uw tuinmeubelen adviseren.

Ook wanneer u onverwachts een herstelling nodig heeft, kan u ons steeds bereiken. Indien we de beschadiging zelf niet kunnen herstellen, nemen wij contact op met de fabrikant om te informeren naar eventuele oplossingen of te bemiddelen waar mogelijk.

U bent professional en wil uw zomerterras of strandbar inrichten?

Als ondernemer is het niet altijd even gemakkelijk om ergens tijdens de voorziene openingsuren te geraken. Bij Tuinmeubelen Van Den Heuvel begrijpen we dat maar al te goed. Daarom kan u ook op afspraak onze showroom bezoeken buiten de kantooruren. Of heeft u liever dat we ter plaatse komen kijken welke lounge zetels best in uw horeca zaak zouden passen? We horen het graag van u…

U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend onze showroom te bezoeken en zelf onze aanpak en service te komen uittesten.

Tot binnenkort!

service

service